maandag 2 mei 2016

VERWEN JE MOEDER • DETOX JE LICHAAM • 2 NIEUWE ANTI-AGING TOPBEHANDELINGEN


STEL ZELF JE MOEDERDAGPAKKET SAMEN
Zet je klassieke gelaatsverzorgingsproducten aan de kant en kies voor de natuurlijke aanpak.
De nieuwe huidverzorging van RainPharma is 100% van natuurlijke en plantaardige oorsprong. Best bijzonder. Voel meteen het effect op je huid. De producten zijn niet enkel natuurlijk, maar ook zeer doeltreffend én makkelijk in gebruik.

Elk badkamermoment wordt een puur, natuurlijk verwenmoment met de aromatherapeutische
bodylijn van RainPharma. We hebben zacht schuimende douchescrubs op basis van zuiverende klei, doucheoliën die op de huid in een melk veranderen, stimulerende scrubs met suiker, smeuïge hand- en voetencrèmes, lichte bodylotions, voedende massageoliën, …

Bij aankoop van 3 producten naar keuze van RainPharma uit het body of face gamma krijg je een RainPharma FACE INDULGENCE gelaatsverzorging GRATIS voor jezelf of voor je mama.

RainPharma Face Indulgence (t.w.v. 35 euro) is een korte en efficiënte gelaatsverzorging die de huid meteen in balans brengt. 
Actie geldig tot 31/5/2016.



UCW, de beste behandeling ter wereld voor ontgifting en centimeterverlies
De Universal Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid en maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar. Als extraatje verlies je ook nog een aantal centimeters. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, is gebaat bij deze verzorging. 

Tijdens de maand MEI betaal je 199 euro ipv 225 euro. Actie geldig tot 31/5/2016.


Een celvernieuwende gelaatsbehandeling
Ontdek nu de SUBLIME SKIN ACTIVE LIFT gelaatsbehandeling van Comfort Zone met bijzonder resultaat dankzij de kracht van de actieve ingrediënten en de exclusieve active lift massage. Dit is een massage waarbij we gebruik maken van eeuwenoude technieken die geïnspireerd zijn op de traditionele Japanse “kobido” techniek. Hierdoor herstelt het volume van de huid en stimuleert het de celvernieuwing. Ideaal voor een FRISSE, LEVENDIGE, JONGER UITZIENDE HUID.

• SUBLIME SKIN ACTIVE LIFT
5+2 gratis (60 minuten, 70 euro)

• SUBLIME SKIN ACTIVE LIFT- DELUXE:
5+2 gratis (75 minuten, 80 euro)
Actie geldig tot 31/5/2016.


PRODUCT VAN DE MAAND:
AGE SMART POWER RICH 
Een zeer krachtige moisturizer die drastisch de elasticiteit en stevigheid van de huid verbetert en de huidveroudering tegen houdt. 
Age Smart Power Rich is ook verkrijgbaar via onze webshop. KOOP NU
Tijdens de maand MEI betaal je 171,75 euro ipv 229 euro. Actie geldig tot 31/5/2016.




SUN SOUL ACTIE:


DE ZOMERDAGEN KOMEN ER AAN!
Bij aankoop van 2 SUN SOUL producten krijg je 1 GRATIS multifunctionele hamamdoek. 
Een zachte, soepele en 100% katoenen doek (140 x 200 cm)* die werkelijk overal voor te gebruiken is: als handdoek, omslagdoek, picknickkleed of strandlaken.

SUN SOUL OP ZIJN BEST

Sun Soul, de nieuwe Biomimetische anti-aging zonnelijn van [comfort zone], biedt bewuste formules op wetenschappelijke basis, voor nog veiligere zonbescherming en een gezonde bruine tint.
• nieuwe “DRY-TOUCH” texturen: snelle absorptie, geen witte residu & water resistent
• grotere verpakkingen
• unisex fruitige geur: zowel voor bescherming als aftersun
• vrij van parabenen, minerale oliën, siliconen, kunstmatige kleurstoffen, dierlijke grondstoffen.
• ook voor kinderen is er nu de KIDS SPF50

* Bij aankoop van 2 Sun Soul producten uit het nieuwe gamma, keuze uit 2 kleuren, zolang de voorraad strekt. Actie geldig tot 31/5/2016.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten