donderdag 2 juli 2015

Warme dagen, extra aandacht voor je huid

* BOEK NU de gelaatsverzorging en betaal deze behandeling NIET bij aankoop van 3 RainPharma gelaatsproducten.

Face Indulgence is een korte en efficiënte huidverzorging die de huid opnieuw in balans brengt. RainPharma staat voor huidverzorging die 99,9% van natuurlijke oorsprong is.



Intense Twinkle Oil van RainPharma is een prima bondgenoot in de strijd tegen huidveroudering.

We kennen broccoli als de gezondste groente, met heel wat antikanker eigenschappen. Broccoli op de huid is enorm weldadig. De natuurlijke actieve werkstof sulforafaan zuivert (detox, vette huid) en beschermt tegen nadelige effecten van de zon en het milieu. Intense Twinkle Oil is ideaal als: 
• After Sun (herstellend nachtserum) 
of ook te gebruiken als: 
• Haarolie • Serum droge huid • Lichaamsolie • Nagelriemolie
Tijdens de maand juli voor 37,47 euro ipv 49,95 euro.


SUNPROOF ARRANGEMENT = de ideale voorbereiding voor zomerse dagen.

Met een lichaamspeeling (salt of sugarscrub) verwijder je alle dode huidcellen en blijf je langer bruin. Geniet ook van een Dermalogica gelaatsverzorging en met een vrolijk kleurtje op de tenen ben je helemaal klaar om te stralen tijdens een zomerse dag.


AFTERSUN ARRANGEMENT = intensief herstellen van de huid 

Een huid die regelmatig aan de zon wordt blootgesteld, voelt snel droog aan. Met een multivitamine lichaamspakking en een Microzone gelaatsverzorging wordt de huid opnieuw gevoed. Er wordt speciaal met havermout en extra vitaminen gewerkt om veroudering tegen te gaan. Met dit speciaal arrangement van Dermalogica verbetert de celvernieuwing en de elasticiteit van je huid.

Na deze 2 zomer-arrangementen krijg je nog uitgebreid advies over de producten voor thuisgebruik.



ONMISBAAR TIJDENS DE ZOMER:

 - Skin Hydrating Mask zorgt voor een fris gevoel op de (gestresste) huid. Het unieke cross-linked hyaluronzuur levert de nodige hydratatie aan de huid en lycopeenrijk tomatenzaadolie helpt de huidbarrière te herstellen voor een gezondere huid. 
- De verfrissende spray Multi Active Toner met oa. aloë vera en komkommer, verzacht de huid. Citroenkruid en arnica brengen de huid weer in topconditie. Deze spray mag gedurende de hele dag gebruikt worden op momenten dat hydratatie en/of verfrissing gewenst is. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen.

Bij aankoop van het masker + de toner krijg je 2 travelsize dermalogicaproducten erbij: de Ultracalming Cleanser en Daily Microfoliant. Ideaal om mee te nemen tijdens je verlof!





IS JE MAKE-UP SUMMERPROOF?

Welke make-up draag je best tijdens deze warme dagen, vermijd uitlopende eyeliner of smeltende foundation! 
Tijdens de maand juli geven onze schoonheidspecialistes GRATIS advies (20 min).


WIMPERLIFTING - DE OPLOSSING TIJDENS JE VERLOF 

Het resultaat is gemiddeld 6 weken zichtbaar. Je hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken. 
Het voelt licht en natuurlijk. Ogen lijken groter. Geeft een natuurlijke uitstraling. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten